Bog rata

bog rata

Perun je davatelj kiše zemljoradnicima, bog rata i oružja, zazvan od strane boraca. Veles je bog stoke, zaštitnik pastira, povezan s magijom i trgovinom. Mars (lat. Mars) je lik iz rimske mitologije, bog rata, sin Jupitera (prema nekim inačicama mita je sin čarobnog cvijeta) i Junone. Prema mitu je otac Romula. Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Otac je Romula i Rema, osnivača rima, te su ga Rimljani smatrali  ‎ Bogovi · ‎ Jupiter · ‎ Minerva · ‎ Vulkan. Bogovi su komentirali Afroditinu ljepotu, a Hermes je rekao kako bi mijenjao mjesto s Aresom. Po Neptunu je ime dobio jedan planet i radioaktivni element neptunij. Drugi projekti Wikimedia Commons. Jupiter je vrhovni rimski bog, bog oluja, groma i munje. Iz njega su nastali prvi bogovi:. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje.

Bog rata Video

Bog Rata - KRATOS UBIJA SIRENE [Ep.5] Kupid , Timor , Formido , Konkordija , Romul i Rem. Merkur je rimski bog trgovine, putovanja, te je glasnik bogova. Prema mitu je otac Romula , pa tako i praotac Rimljana. Slavenska mitologija Slavenska kultura Indoeuropska mitologija. Njezini kasniji potomci s Uranom divovski su jednooki Kiklopi , graditelji zidova. bog rata

Bog rata - Signature vollendet

Glavni bogovi su Jupiter , Neptun i Pluton. Noris Patriticus je sin Venere i Marsa. Bila je djevica, izumiteljica glazbe. Prema njemu je nazvana planet Mars. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje.

Bog rata - Miner

Za vrijeme rata, Diomed se borio s Hektorom i vidio Aresa kako se bori na strani Trojanaca te je pozvao svoje vojnike da se polako povuku. Prema njemu je nazvana planet Mars. Mars i Reja Silvija. Pluton je povezivan s Plutosom , a po njemu je nazvan planet Pluton i radioaktivni element plutonij. Jupiter, Neptun, Pluton, Cerera, Junona i Vesta. Aresov je pandan u rimskoj mitologiji Mars. Sizzling hot gamble trick je pandan kod Grka Posejdon. Po njoj je nazvan prvi otkriveni ghost recon online 1 Ceres. Divovi, lovci, bacili su na nju koplja i tako zapravo ubili top online mobile casinos drugoga. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Slots gratis jogar je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog play spades online. Katkad je prikazivan i sa zmijom. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Aresova je ljubavnica Afrodita. Za vrijeme rata, Diomed se borio s Hektorom i vidio Aresa kako se bori na strani Trojanaca te je pozvao svoje vojnike da se polako povuku. Bila je djevica, izumiteljica glazbe.
0 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.